Endüstriyel bakım ve onarım teknikerinin görevi nedir ?
Endüstride kullanılmak amacıyla veya günlük hayatta kullandığımız makine parçaları ile metal ve plastik türü ürünlerin kalıp tasarımını, ardışık ve seri olarak imalatını planlayan ve uygulamasını sağlayan kişidir.
Endüstriyel bakım ve onarım teknikeri için iş imakanları nasıldır ?
Bu bölümden mezun olanlar gördükleri eğitim kapsamında kamu ve özel sektöre bağlı kuruluşlarda, organize sanayi bölgeleri, küçük sanayi siteleri, fabrikalar, atölyeler ve kendi kuracakları işyerlerinde çalışabilirler. Sanayi sektörü gelişmiş bölgelerde iş bulma olanağı daha yüksektir. Erkeklerin iş bulma olanağı kadınlara göre daha yüksektir.
Endüstriyel bakım ve onarım teknikeri nasıl ortamda iş yapar ?
Endüstriyel kalıpçılık teknikeri, kapalı alanda ve ayakta görev yapar. Çalışma ortamı gürültülü, tozlu, kirli ve yağlıdır. Yapılan işte kesici aletler kullanıldığından iş kazası riski vardır.
Birinci derecede uğraş konusu makine parçaları ile metal plastik türü ürünlerdir. Diğer çalışanlarla ve müşteriler ile iletişim halindedir. Gece çalışması, vardiyalı çalışma, hafta sonu çalışması söz konusu olabilir.
berbat ben secmezdim
YanıtlaSilGünümüzde en fazla rağbet gören alanlardan biri..
YanıtlaSilniye berbat olsunki o kadar kişi boşta kalıyor işi bilipte işe gidersen deme keyfine biz sevdik gerisi tıss (tın)
YanıtlaSilbirde işin sonucunda ekmek parası kazanıyorsun kazancınıda yaptığın işte gösterirsen havada kaparlar yani inşaallah biz bunlardan olacaz allahın izniyle (by hd)
YanıtlaSilKesinlikle katılıyorum sana arkadaşım. Bu konuda işini iyi bileceksin. Bu gün bir firmada bakım onarım müdürünün maaşı minimum 3000 liradan başlıyor..
YanıtlaSilbuna berbat diyenin aklına ne kaçmış acaba? Allah bilir kendisi daha çocuktur ben bu bölümü okudum mezun oldum üniversitesinde 3. sınıfım gayet memnunum herkez seçebilir. İş imkanları mükemmel zaten genellikle üniversitenin verdiği veya lisede staj yaptığın yerde en az 2500 tl ile başlarsın gerisi size kalmış...
YanıtlaSil