9 Mayıs 2009 Cumartesi

En iyisi Garanti

Ekonomi dergisi World Finance, Garanti Bankası'nı ''Türkiye'nin En İyi Banka Grubu'', Garanti Masters Özel Bankacılık'ı ise ''Türkiye'de En İyi Özel Bankacılık Hizmeti'' veren kurum seçti.

Garanti Bankası'ndan yapılan yazılı açıklamada, Garanti Bankası'nın, ''müşteri ilişkileri optimizasyonu'', ''innovatif kültürü ve esnekliği'', ''rekabette ve sektörde liderliği'', ''coğrafi yaygınlığı'', ''kendisini geliştirmesi'', ''ürün çeşitliliği'' ve ''medyada olumlu yer alması'' kriterlerine göre değerlendirilerek ''Türkiye'nin En İyi Banka Grubu'' ödülüne layık görüldüğü belirtildi.

Garanti Masters Özel Bankacılık'ın ise ''Türkiye'de En İyi Özel Bankacılık Hizmeti'' veren kurum seçildiği ifade edildi.

Garanti Bankası Genel Müdürü Ergun Özen, aldıkları ödüllere ilişkin yaptığı değerlendirmede, şunları kaydetti:

''Bankacılıkta attığımız sağlam adımların, dünya çapında farkındalık yaratarak ödüllendirilmesi, hem Garanti hem de Türk bankacılık sektörü adına son derece mutluluk verici. Müşteri odaklılık, inovasyon ve kaliteye olan güçlü inancımızı içeren sürdürülebilir bankacılık anlayışımız, her zaman takdir gören bir kurum olmamızı sağlıyor. Garanti Masters Özel Bankacılık'ın kısa bir süre önce 'Euromoney'den aldığı ödülden sonra World Finance dergisi tarafından da ödüle layık görülmesi, özel bankacılık faaliyetlerimizin uluslararası düzeyde kalitesini kanıtlıyor, dünyadaki ekonomik dalgalanmaya rağmen Garanti olarak ne kadar değerli işler yaptığımızı gösteriyor.''

Birincilerin, derginin www.worldfinance.com veri tabanındaki 40 bin aktif üye tarafından, bankaların belirli kategorilerde oylanmasıyla belirlendiği vurgulandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder